Over ons

Over de Kook is de ideale plek om aan te meren met een boot, maar ook als tussenstop of eindplek voor diverse wandel-, fiets-, motor-, en autotochten. Bij ons op het terras kunt u tijdens de koffie, lunch, borrel of diner even de tijd en plaats vergeten, terwijl u, in de zon, voor u uitstaart over het water. Om idyllisch te noemen.

Wij hebben heerlijk vers appelgebak en diverse lunch gerechten; zoals onze bekende buddy’s burger, tosti’s of pannenkoeken. Daarnaast hebben wij een heerlijke brasseriekaart, met voor ieder wat wils. Van smakelijke hoofdgerechten zoals een super malse biefstuk of een pot mosselen tot een uitgebreid 4-5 gangen menu. Uiteraard met passende wijnen en/of bieren.

Nu de horeca zijn deuren moeten sluiten wegens het coronavirus hebben wij onze afhaalmogelijkheden uitgebreid met a la carte gerechten en bezorgmogelijkheden. Het zijn spannende tijden, niemand weet hoe dit zich ontwikkeld. Zolang wij nog de kwaliteitsingredienten kunnen krijgen die nodig zijn om mooie gerechten te maken zullen wij deze dienst blijven aanbieden. Gezondheid en kwaliteit blijft bij ons voorop staan. Uiteraard zorgen wij dat de gerechten met de nodige maatregelen gemaakt, verpakt, en afgeleverd worden. Nadat de horeca weer open mag hopen wij u weer te mogen ontvangen in onze brasserie en op ons terras.

Wist u al dat Over de Kook een Brand Proeflokaal is? Zo hebben wij minimaal 6 verschillende Brand biersmaken. Liever iets anders dan Brand? Ook dit is mogelijk, onze bierkaart bestaat uit 22 verschillende bieren.

Naast de brasserie en afhaal verzorgen zij ook veel feesten en partijen. Zo verzorgen wij een geheel verzorgde partij of barbecue bij u thuis. Feesten en partijen zijn ook mogelijk in onze achtertuin. Loop eens binnen of bel ons voor de mogelijkheden, maar wees er op tijd bij wat vol is vol.

Wij hopen u binnenkort weer te verwelkomen.

Gegevens Over de Kook

Over de Kook
Westhavendijk 18
4475 AC Wilhelminadorp

KvK: 53711572
BTW: NL001704858B05
Bankrekening: NL 57 INGB 0006 8024 77